Tekirdağ'dan kısa kısa

GENEL

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler, Muratlı ve Kapaklı ilçelerindeki halk kütüphanelerini ziyaret etti Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Cömertler'in yetkililerin istek ve...

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler, Muratlı ve Kapaklı ilçelerindeki halk kütüphanelerini ziyaret etti

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Cömertler'in yetkililerin istek ve şikayetleri dinlediği belirtildi.

Açıklamada, Cömertler'in sorunların en kısa sürede çözülmesi yönünde çalışma yapacaklarını belirterek yetkililere kolaylıklar dilediği kaydedildi.

- Marmarereğlisi'nde yol yapım çalışmaları

Tekirdağ'ın Marmarereğlisi ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı yazılı açıklamada, Marmarereğlisi'ni daha güzel bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Asfalt çalışmalarının yaz döneminde aralıksız bir şekilde devam ettiğini ifade eden Uyan, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve acil öncelik tanınması gereken bölgeleri belirleyerek asfalt çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her gün yaklaşık emlak konutları alt kısmında ekiplerimizce hazırlanan yolumuz sıcak asfaltla kaplandı. Diğer yol hazırlama ekibimiz ise emlak konutları üst yolunda ise zemin hazırlama çalışmalarımız devam ediyor. "

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.