Yüksel Arslan: Dezenformasyonun hakikat gibi yayılması, gerçek bilginin ve milletimizin en büyük düşmanıdır.

SİYASET

Ankara Milletvekili - ABB ASKİ Spor Kulübü Yüksel Arslan Basın organlarında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun, "Gün boyu birlikte olduğu, samimi pozlar verdiği, baş başa yemek yedikleri..." şeklinde haberler ile ilgili yaptığı basın açıklamasında "Dezenformasyonun hakikat gibi yayılması, gerçek bilginin ve milletimizin en büyük düşmanıdır. Biz, normal olanı, insanî ve medeni ölçüleri savunurken, bir fotoğraf karesiyle ortalığı ayağa kaldıranları da rahatsız etmeye devam edeceğiz." dedi.

Yüksel Arslan'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

Kamuoyunun Bilgisine,

ASKİ Spor olarak 15 Eylül’de ikincisini düzenlediğimiz Gazi Paşa'yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne çok sayıda siyasi parti katılmıştır. Bazı siyasi partiler genel başkan düzeyinde bazıları ise divan üyeleri, milletvekilleri, parti meclis üyeleri, il ve ilçe başkanları tarafından temsil edilmiştir.

Bazı basın organlarında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun, "Gün boyu birlikte olduğu, samimi pozlar verdiği, baş başa yemek yedikleri..." şeklinde haberler yapılmıştır.

BAŞKA HEDEF VE NİYETLER VAR

Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Müsavat Dervişoğlu'nun, "Baş başa yemek yedikleri." külliyen yalan ve manipülasyondur. Türkiye'nin iki önemli ismini zikrederek, asılsız haberlerin servis edilmesi başka hedef ve niyetlerin olduğuna işaret ediyor.

Spekülasyona dayalı uydurma haberler yapmayı alışkanlık haline getirmiş sözde habercilerin; düşman kardeşler yaratmaya, kavga ve gerilimi tırmandırmaya, medeni her insanın normal karşılayacağı şeyleri "olağandışı" gibi göstermeye çalıştığı açıktır.

Dezenformasyonun hakikat gibi yayılması, gerçek bilginin ve milletimizin en büyük düşmanıdır. Biz, normal olanı, insanî ve medeni ölçüleri savunurken, bir fotoğraf karesiyle ortalığı ayağa kaldıranları da rahatsız etmeye devam edeceğiz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.