Öne Çıkanlar izmit G3 Forum Ayten-Orhan Balkan Anaokulu yolcu treni İZEV Başkanı Hakan Kural

Ahde Vefa Platformu, şehit Savcı Kiraz'ın ailesini ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - Ahde Vefa Platformu, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesini ziyaret etti.

Platformdan yapılan açıklamada, analiz uzmanı Taner Akkuş'un sosyal sorumluluk projesi kapsamında kurulan platformun üyelerinin "ahde vefa ziyaretleri"ni sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada, platformun, Türkiye'nin bekası, refahı ve huzuru için yitirilen değerleri unutmamak ve geride kalan ailelerini de hatırlamak adına ziyaretler yaptığı vurgulandı.

Bu kapsamda, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak'ın öncülüğünde şehit savcı Kiraz'ın ailesine ziyarette bulunulduğu kaydedilen açıklamada, ziyarette şehit Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz'ın "Başta oğlumuz olmak üzere ülkemizde vatanı için şehit olan tüm canlarımıza selam olsun." dediği aktarıldı.

Açıklamada, Kırlak'ın da "Onun gibi kıymetli, dürüst, vatan ve millet aşkıyla görevini en mükemmel şekilde ifa eden bir değerimizin her zaman hatırlanıp saygıyla anılması gerekiyor. Bu ziyaretler toplumumuzun dinamik taşları ve manevi değerleri olan kıymetleri hatırlamak amaçlıdır." ifadelerini kullandığı kaydedildi.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263