Öne Çıkanlar Adalar Volkan Konak Dirk Bauermann Kirazlar YSK

Dr.Mesut Özarslan: Keçiören’imizin çöp sorunu bizimle bitecek!

Çöp konteynerleri ile ile ilgili açıklama yapan Dr.Özarslan şunları söyedi.:

Değerli hemşehrilerim,

Bugün sizlere verdiğimiz önemli bir sözü yerine getirmiş olmanın haklı gururu içindeyiz.

Görevi geldiğimizde 2024 yılında Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri, başkentin merkezi olan Keçiören'imizde çöplerin toplanması için halen tek bir konteyner yoktu.

Konteynerlerin yokluğun hemşehrilerimiz çöplerini poşetler içinde cadde ve sokaklara bırakmaya mecbur kalması gerek kamu sağlığı, gerek çevrenin korunması açısından ciddi sorunlara yol açıyordu.

Bu akıl almaz, kabul edilemez ihmale nihayet son vermek bizlere nasip oldu. Sipariş ettiğimiz 12.000 çöp konteynerinin ilk 2000 adedini bugün teslim aldık ve Keçiören’imizin en yoğun caddelerinden biri olan Etlik Giresun Caddesi’ne yerleştirmeye başladık. Hayırlı olsun!

KEÇİÖRENİMİZİN ÇÖP SORUNU BİZİMLE BİTECEK

Tüm hemşehrilerimiz müsterih olsun: Keçiören’imizin çöp sorunu bizimle bitecek! İlçemizin her caddesine, her sokağına çöp konteynerlerimizi yerleştireceğiz. Altyapımız, araçlarımız, personelimiz dahil Tertemiz Keçiören için gereken her adımı azami hızla atacağız.

Sırada bir diğer sözümüz var: Kentsel dönüşüm. Çevre temizliği, kent düzeni, sosyal imkanları ve yaşam kalitesiyle sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin yüzakı olacak bir Keçiören için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışacağız. İnancım tamdır ki bu hedefimizde yüzde yüz başarıya da hızla ulaşacağız.

Anahtar Kelimeler:
Mesut Özarslan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263